Naar Eco-Logic reizen

Eco-Logic is te vinden in de meest noordeljke provincies van Zuid Thailand: Chumpon provincie. Gelegen tussen twee kustlijnen, hoog in de bergen. De dichtsbijzijnde stad is Ranong.

 

Eco-Logic bevindt zich op een prachtige, afgelegen en stille locatie in het dorpje Pak Song. Alhoewel afgelegen is het niet moeilijk om ons te bereiken.

 

U kunt ervoor kiezen om via de westkust te reizen naar Ranong (bus) of via de oostkust naar Lang Suan (bus of trein).

 

Van zowel Ranong als Lang Suan kunt u met een bus naar Pak Song (gemeente Phato) reizen. Vanaf Lang Suan is ca. 60 km reizen naar Paksong. Ranong is ca. 50 km reizen naar Paksong.

 

Reizen via Ranong is het makkelijkst te organiseren en heeft minder overstappunten. Op deze pagina vind u alle informatie.

In het grensstadje Ranong kunt u makkelijk de grens over naar Myanmar.
Vanuit Ranong kunt u ook een visum run via Myanmar doen.

Vanaf het Ranong busstation kunt u de bus nemen naar Pak Song. U kunt de bus richting Suratthanee, Hadyai of Lang Suan nemen.

 

Vanuit  Lang Suan neemt u de bus richting Ranong.

 

Indien u de bus neemt, weet dan dat niet iedereen weet waar Pak Song zich bevind. Noem de steden die hierboven genoemd zijn en vermeld dan dat u in Pak Song uit wilt stappen.

 

Eenmaal aangekomen in Paksong kunnen we transport regelen naar Eco-Logic. Indien u ons laat weten hoe laat u denkt aan te komen, dan kunnen we dat regelen voor u.

 

Indien u opgehaald wilt worden in Ranong of in Lang Suan, dan kan dat ook. We kunnen een transportservice voor u regelen indien u ons van te voren informeert.

Reizen naar Ranong

Bus:

Van

Vertrekt van

Reistijd

BANGKOK

Southern Bus Terminal.

Uitstappen in Ranong. Vandaar met een bus naar Pak song.

8-9 uur

PHUKET

Central Bus Station in het centrum van Phuket stad. 

 Uitstappen in Ranong. Van daar met een bus naar Paksong.

4-5 uur

HAD YAI

Bus Station.

Deze bus, richting Ranong, komt langs Pak Song voor Ranong. Stap uit in Paksong.

8 uur

SURATTHANEE

Bus Station bij Talaad Kaset 2 achter het Thai Thani Hotel. Deze bus, richting Ranong, komt langs Pak Song voor Ranong. Stap uit in Paksong.

4 uur

 

Non-airconditioned bus. Departing from Bus Station at Talaad Kaset 1 opposite side of main road.
This bus passes Phato and Pak Song. Get out at the Pak Song intersection, after you passed Phato.

5 hours

KRABI

Bus Station at Talaad Kao on the Highway. Get out in Ranong. From there you take a bus to Paksong.

6 hours

 

Zodra u in Ranong aankomt, op het busstation, kunt u een bus richting Lang Suan, Suratthanee or Hadyai nemen. Er zijn bussen vroeg in de morgen (7 uur en 10 uur), een middag bus (2 uur) en een avond bus (8 uur).

 

Uitstappen op de weg bij Paksong.

Wij regelen een gratis pickup voor u indien u ons van tevoren de aankomst tijd laat weten.


Reizen naar Lang Suan

Bus:

Alle bussen die vanuit Bangkok naar het zuiden van Thailand via de oostkust gaan stoppen in Lang Suan (bussen van HadYai, Suratthanee etc.). Een aantal bussen stoppen in de stad, andere stoppen bij het busstation aan de hoofdweg (10 km van Lang Suan centrum).

 

De bussen die vanuit het zuiden richting Bangkok rijden via de oostkust stoppen uiteraard ook allemaal in Lang Suan.

 

Eenmaal in Lang Suan aangekomen, kunt u een motorcycle taxi naar de markt (talaad in het Thais) nemen. Vlak bij de mark vind u het busstation (de rode bussen).

Neem een bus richting Ranong. Er is een bus om 11 uur 's ochtend en een om 5 uur 's middags. U stapt uit in  Pak Song (ca. 1 uur later). We kunnen u ophalen aan de weg indien u ons van tevoren laat weten dat u met de bus uit Lang Suan komt.

 

Een taxi-service vanuit Lang Suan naar Eco-Logic kan ook geregeld worden. U kunt contact met ons opnemen over de tijd en prijs.

 

Trein:

Met de trein in Thailand reizen is een van de meest comfortable manieren van reizen. Het duurt over het algemeen wel wat langer. U moet de trein naar Lang Suan nemen. Aankomsttijden zijn of vroeg in de ochten of in de middag (de website van de Thai Railway heeft de meest recente tijdschema's on line).

 

Bij aankomst op het Lang Suan trein station, steekt u de rails over naar de motorcycle taxi's. Deze brommertjes kunnen u naar de markt (talaad) brengen.

 

Vlak bij de mark vind u het busstation (de rode bussen).

Neem een bus richting Ranong. Er is een bus om 11 uur 's ochtend en een om 5 uur 's middags. U stapt uit in  Pak Song (ca. 1 uur later). We kunnen u ophalen aan de weg indien u ons van tevoren laat weten dat u met de bus uit Lang Suan komt.


Eigen transport

The roads are easy to travel and the view is beautiful!
The roads are easy to travel and the view is beautiful!

Indien u met eigen transport via de west kust van Thailand reist, gaat u bij de Radchakrud T-splitising naar het oosten, de N4006 op. De Radchakrud T-splitsing bevind zich ca. 25 ten zuiden van Ranong.

 

U volgt de N4006, richting Phato/Lang Suan. Na ca. 11 km passeert u Pattana school (aan uw linkerhand) en een aantal kleine winkeltjes aan uw rechterhand. Vlak daarna aan uw rechterhand vind u de T-splitsing naar Paksong. Ga naar rechts over een brug en direct na de brug volgt u de weg naar links. Na ca. 1 km ziet u aan uw linkerhand een informatie bord van de Thai Child Development Foundation.

 

U draait daar links en neemt de weg omhoog naar ons restaurant en de receptie.

 

Indien u vanaf Lang Suan komt via de oostkust, dan volgt u de N4006 richting Ranong. U passeert het stadje Phato (ca. 50 km vanaf Lang Suan), volg de weg nog ca. 11 km. Daar vind u de T-splitsing naar Paksong, ga hier links over een brug en direct na de brug volgt u de weg naar links. Na ca. 1 km ziet u aan uw linkerhand een informatie bord van de Thai Child Development Foundation.

 

U draait daar links en neemt de weg omhoog naar ons restaurant en de receptie.

De TCDF informatie poster aan de kant van de weg
De TCDF informatie poster aan de kant van de weg

De ingang naar Eco-Logic is makkelijk te vinden, u ziet een grote informatie poster aan uw linkerhand.

Volg de weg die omhoog gaat, u komt bij ons retaurant uit.

 

Daar is altijd iemand om u te verwelkomen.


WILT U MEER INFORMATIE?

DAN KUNT U HET ONDERSTAANDE FORMULIER INVULLEN.

WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET U OP NA ONTVANGST.

Please enter the code:

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.


U kunt Eco-Logic  bereiken via : +66 (0)8 - 6172 1090

of  via email: tcdf.ecologic@gmail.com

Please use the English language to communicate